Generic placeholder image

IT-services

Door de juiste oplossingen te implementeren, is Compart uw digitale rechterhand om de sterkste resultaten te behalen.
Onze methode en aanpak hebben één doel: uw rendement optimaliseren.

Netwerken

Elk bedrijf heeft nood aan een IT-infrastructuur die dagelijks perfect functioneert. De basis daarvan is een stabiel, performant en efficiënt netwerk.

Compart zorgt voor dat netwerk en de configuratie van de nodige componenten. Denk maar aan routers, firewalls, kabels, switches, servers, opslag, back-upsystemen, UPS en volledige security-oplossingen.

Is uw huidig materiaal aan vervanging toe? Wilt u een performanter netwerk? Gaat u uitbereiden?

Neem contact op met Compart en wij zoeken voor u de beste oplossing.

Onderhoud & herstellingen

Compart zorgt voor het beheer en onderhoud van uw IT-infrastructuur. Servers, computers, laptops, randapparatuur, enz... Ook voor de aankoop, installatie, configuratie en herstellingen ervan kan u bij ons terecht.

Is uw bestaande infrastructuur aan vervanging toe of wenst u een nazicht en/of analyse van uw materiaal?

U kan beroep doen op ons om uw bestaande IT-omgeving te onderhouden en zo nodig aan te passen aan toekomstige vereisten.

Wij kunnen instaan voor het leveren van nieuwe apparatuur en verbruiksmateriaal zoals toners, inktcartridges en alle andere bureaumateriaal.

Hosting

Wij zorgen voor de registratie van uw domeinnaam al dan niet gekoppeld aan een hostingpakket.

Onze websites worden gehost op cloudoplossingen van onze partners. Bent u op zoek naar een oplossing om uw bestaande website te hosten? Wij bieden een oplossing op maat van elke klant.

De partners waarmee we werken zijn gespecialiseerd in hosting en hebben snelle gevirtualiseerde servers die voorzien zijn van de recentste technologieën. Uiteraard worden ze proactief onderhouden.

Bekijk pakketten en prijzen

Consultancy

Heeft u nood aan extra mankracht of een tijdelijke werkkracht? Compart biedt steeds een oplossing daar flexibiliteit bij ons vanzelfsprekend is. Dit in combinatie met onze kennis, gedrevenheid en inzet maakt van elke Compart consulent een meerwaarde voor uw bedrijf.

Compart kan voor u voorzien in:

  • Webdevelopment
  • PHP
  • HTML/CSS
  • Java
  • Helpdesk
  • IT-support
  • IT-related sales people
  • IT-related Instructoren/presentatoren

 

Hoe gaan we te werk ?

Na een kennismakingsgesprek zal onze accountmanager op zoek gaan naar de meest gepaste consulent. A.d.h.v. uw wensen en noden selecteert hij de juiste persoon.

Mocht uiteindelijk blijken dat een consulent niet voldoet aan uw vereisten zullen wij zeker het nodige doen om een andere voor te stellen. Compart staat er dan ook op dat al onze handelingen voldoen aan onze hoge eisen en uw verwachtingen.

 

Werken bij Compart ?

Nog elke dag is Compart op zoek naar nieuwe medewerkers. Maar dat is alweer een andere rubriek. Solliciteer alvast spontaan via het contactformulier.