Generic placeholder image

Development

Ons systeem is gepast voor zowel kleinere websites als voor grotere online projecten.
Na een functionele analyse van uw project, ontwerpen wij voor u een volledig op maat gemaakt CMS.

Websites

Quasi alle websites die we opleveren hebben een inhoud beheersysteem of CMS (Content Management System).

Een dergelijk systeem zorgt ervoor dat onze klanten hun website op heel eenvoudige wijze, zowel inhoudelijk als structureel zelf kunnen beheren.

Er bestaat een waaier aan CMS systemen en toch is Compart bij het aanbieden hiervan UNIEK. Waar vele andere aanbieders van CMS oplossingen vast houden aan kant en klare systemen zoals Drupal, Joomla, ... heeft Compart een eigen CMS ontworpen. Dit bied ons de mogelijkheid om echt alles tot in detail aan te passen waar men bij de kant en klare systemen beperkingen heeft. Enkele bijkomende voordelen voor u zijn dat enkel de functionaliteiten die u nodig heeft worden voorzien, zodat het voor u zo makkelijk mogelijk blijft en dat de kosten evenredig zijn.

Ons systeem is gepast voor zowel kleinere websites als voor grotere online projecten. Het is PHP-gebaseerd met integratie van JavaScript en Ajax. Voor sommigen zijn dit echter vreemde woorden die naar het spreekwoordelijke "Chinees" neigen, laat het ons zo stellen dat dit basisingrediënten zijn voor een flexibele en krachtige website. Na een functionele analyse van uw project, ontwerpen wij voor u een volledig op maat gemaakt CMS.

Webapplicaties

Wanneer het aankomt op werkvereenvoudiging kan uw informatica afdeling een aardige duid in het zakje doen. Hierbij zijn woorden als vereenvoudiging en optimalisatie sleutelwoorden. Compart kan bij u bepaalde bedrijfsdoorlichtingen voeren in het kader van een bedrijfsoptimalisatie. Uiteraard gevolgd met de nodige uitwerking van de juiste oplossing(en). Ook wanneer het aankomt op online applicaties die u voor zichzelf, werknemers of derden ter beschikking wil stellen staan wij klaar om u van dienst te zijn.

U heeft al dan niet reeds een website. U wil deze website uitbreiden of voorzien van één of meerdere bijkomende applicaties of U wil meer interactiviteit met uw gebruikers. Webapplicaties zijn een ideale manier om bestanden en informatie te delen, te beheren en te communiceren over een netwerk of zelfs het internet.

Stel dat U bijvoorbeeld door één muisklik uw bestand kan versturen naar uw collega's en dit tezelfdertijd publiceren op uw website en/of op uw blog en archiveren op uw server. Is dit niet een hele hoop werk en tijd gespaard?

U kan zowat alles binnen het mogelijke laten automatiseren ter optimalisatie van de werktijd. Vaak gaat het over applicaties gebonden aan een database, maar ook zaken als een gastenpagina, een rating, een webshop, een forum, een google-maps implementatie, ... zijn veel voorkomende applicaties, die Compart voor u kan uitwerken.

Doorgaans zijn applicaties bij ons maatwerk. Naast het feit dat de applicatie exact moet functioneren zoals u wil, moet die er ook nog uit zien zoals u het wil of indien mogelijk geïntegreerd worden in een andere applicatie en/of website.

Vraag ons naar een consulent die voor u bekijkt wat voor u de gepaste applicatie is en hoe die te verwezenlijken is. Consultaties zijn overigens gratis indien u uw applicatie door ons laat maken.

Mobiele applicaties

De mobiele markt is hot! Steeds meer bedrijven gebruiken deze voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het promoten van hun activiteiten. Wilt u uw merk, diensten of organisatie ook op een iPhone, Android of op een ander mobiel platform? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Compart ontwikkelt (iPone, iPad, iPod en Android) applicaties en mobiele websites zodat uw informatie ook op de kleinere mobiele schermen zichtbaar wordt.

Ook voor u en uw werknemers die vaak onderweg zijn, bieden wij "de oplossing" om in real time uw informatie en planning beschikbaar te stellen.

Voor een gratis offerte of verdere informatie, kan u steeds geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

E-commerce

Er is een stijgende trend in het online koopgedrag van de consumenten. Compart helpt u dan ook graag met het opstarten van uw eigen webshop die 24/7 toegankelijk is.
Daar wij zelf een eigen webshop uitbaten, kunnen wij ons ook inleven in de rol van verkoper.

Wenst u meer te weten over de opstart van uw eigen webwinkel, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.