Generic placeholder image

Design

De impact van het logo van een bedrijf wordt vaak onderschat. Als ondernemer wil u vooral dat uw bedrijf en uw product of dienst in de kijker staat.
Wens je een nieuw logo of een nieuwe huisstijl?

Webdesign

Webdesign is één van onze voornaamste bedrijvigheden. Websites bouwen is wat we graag en vooral goed doen. Mede dankzij onze zeer gedreven aanpak en onze nauwe samenwerking met de klant zetten wij steeds weer een volmaakte website op het wereld wijde web.

"Straight forward" ...

Voor al onze projecten vertrekken we van deze "straight forward" aanpak. We luisteren, vullen aan met onze expertise en voeren uit, wij denken met u mee en begeleiden uw project van A tot Z.

Onze ervaring in ons domein en uw kennis van zaken is al een eerste stap naar een succesvolle website. De website van een bedrijf is zeer belangrijk daar het een publiek visitekaartje is.

Samen met u werken wij een doordachte informatie architectuur uit tot een stijlvolle & gebruiksvriendelijke website met een glansrijk design. Uw volledig gewaardeerde professionele website die wij overigens hoog laten scoren bij zoekrobots zoals Google, Bing, Yahoo, ... .

Grafische vormgeving

Grafisch ontwerp voor kleine en grote ondernemingen. Compart kan ontwerpen aanleveren voor alle soorten drukwerk in de afmetingen die u wenst. O.a. flyers, affiches, banners, vlaggen, visitekaartjes, templates voor documenten, ...

Drukwerk

Wij werken samen met verschillende drukkers om voor u het perfecte resultaat te bekomen.

Huisstijl

Mogelijke klanten richten zich in eerste instantie tot bedrijven met een bepaalde "uitstraling". Dit komt doordat een bedrijf als meer betrouwbaar wordt aanzien wanneer het de juiste "uitstraling" heeft. Mensen associëren de huisstijl van een bedrijf met bijvoorbeeld kwaliteit, service, exclusiviteit, prijs, doelpubliek, ...

Een huisstijl is het imago van uw bedrijf en niet alleen een logo, het gaat veel verder. Factuur templates, offertes, briefpapier, visitekaartjes, website, flyers, banners, vlaggen, reclameborden, uitnodigingen, expositiemateriaal, ...

Het is een combinatie van kleuren, vormen en stijl welke doorgetrokken wordt in de volledige marketing van uw bedrijf. Zowel  de interne als externe communicatie krijgt een stijl en een gevoel.

Compart kan voor u een huisstijl creëren dat  uw bedrijf "de uitstraling" geeft die u wilt overbrengen.