Services

WEBDESIGN

Webdesign is één van onze voornaamste bedrijvigheden. Websites bouwen is wat we graag en vooral goed doen. Mede dankzij onze zeer gedreven aanpak en onze nauwe samenwerking met de klant zetten wij steeds weer een volmaakte website op het wereld wijde web.

"Straight forward" ...
Voor al onze projecten vertrekken we van deze 'straight forward' aanpak. We luisteren, vullen aan met onze expertise en voeren uit, wij denken met u mee en begeleiden uw project van A tot Z.

Onze ervaring in ons domein en uw kennis van zaken is al een eerste stap naar een succesvolle website. De website van een bedrijf is zeer belangrijk daar het een publiek visitekaartje is.

Samen met u werken wij een doordachte informatie architectuur uit tot een stijlvolle & gebruikersvriendelijke website met een glansrijk design. Uw volledig gewaardeerde professionele website die wij overigens hoog laten scoren bij zoekrobots zoals Google, live search, Yahoo, ... .

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (CMS)

Quasi alle websites die we opleveren hebben een inhoud beheersysteem of CMS (Content Management System).

Een dergelijk systeem zorgt er voor dat onze klanten hun website op heel eenvoudige wijze zowel inhoudelijk als structureel zelf kunnen beheren.

Er bestaat een waaier aan CMS systemen en toch is Compart bij het aanbieden hiervan UNIEK. Waar vele andere aanbieders van CMS oplossingen vast houden aan kant en klare systemen zoals Drupal, Joomla, ... heeft Compart een eigen CMS ontworpen. Dit bied ons de mogelijkheid om echt alles tot in detail aan te passen waar men bij de kant en klare systemen beperkingen heeft. Enkele bijkomende voordelen voor u zijn dat enkel de functionaliteiten die u nodig heeft worden voorzien zodat het voor u zo makkelijk mogelijk blijft en dat de kosten evenredig zijn.

Ons systeem is gepast voor zowel kleinere websites als voor grotere online projecten. Het is PHP-gebaseerd met integratie van JavaScript en Ajax. Voor sommigen zijn dit echter vreemde woorden die naar het spreekwoordelijke 'Chinees' neigen, Laat het ons zo stellen dat dit basisingrediënten zijn voor een flexibele en krachtige website. Na een functionele analyse van uw project, ontwerpen wij voor u een volledig op maat gemaakt CMS.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Hoe hoog wilt U scoren in de lijst met zoekresultaten van bijvoorbeeld Google of Yahoo of ...? SEO (Search Engine Optimalisation) is de wetenschap waarbij men een website zo hoog mogelijk laat scoren bij zoekrobots. Op zich een full-time bezigheid voor grote online projecten. Compart voorziet standaard in alle websites en applicaties een minimum implementatie van dit staaltje technologie.

Yahoo en Google

 

Waarom is dit zo belangrijk?

Het is zo dat meer dan 60% van de surfende mensen via een zoekrobot op een website terecht komt. Er zijn 2 mogelijke zoekopdrachten, ofwel gaat men effectief op zoek naar uw bedijf of project en geeft men de naam als zoekterm in ofwel gaat men zoeken op basis van producten, diensten of dergelijke zaken die u kan aanbieden. Vooral bij dit laatste hoef ik u niet te vertellen dat het online aanbod enorm groot is en dat de kans dat een bezoeker onmiddellijk bij u terecht komt behoorlijk klein is. Wist u dat slecht de eerste 2 pagina's met zoekresultaten van een zoekrobot effectief worden gebruikt en dat dit voor de tweede pagina zelfs al een heel stuk minder is. Voor de overige pagina's is dit consulteren sporadisch. Vandaar dat het zo belangrijk is SEO toe te passen voor uw website.

 

Wat onderscheid mij van de anderen?

Simpelweg het resultaat. Wie bovenaan staat te pronken dwingt het meeste respect af, maar ook het meeste vertrouwen. Een bezoeker schenkt immers zeer veel vertrouwen aan een website die enerzijds hoogst professioneel is, maar anderzijds ook hoog in de resultatenlijst staat. Zo zal een bezoeker eerder een artikel aankopen in een online-shop die bovenaan de lijst staat dan eentje die lager staat of zelfs onvindbaar is. Men staat er niet altijd bij stil, maar SEO heeft een cruciale waarde voor het imago van uw website.

MOBIELE APPLICATIES

De mobiele markt is hot! Steeds meer bedrijven gebruiken deze voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het promoten van hun activiteiten. Wilt u uw merk, diensten of organisatie ook op de iPhone, Android of op een ander mobiel platform? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Compart ontwikkelt (iPhone / iPad / iPod en Android) applicaties en mobiele websites zodat uw informatie ook op de kleinere mobiele schermen zichtbaar wordt.

Ook voor u en uw werknemers die vaak de baan op zijn, bieden wij DE oplossing om in real time uw informatie en planning beschikbaar te stellen.

iOS 6
Android
 

Voor een gratis offerte of verdere informatie, kan u steeds geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

WEBAPPLICATIES & BEDRIJFSAUTOMATISATIE

Wanneer het aankomt op werkvereenvoudiging kan uw informatica afdeling een aardige duid in het zakje doen. Hierbij zijn woorden als vereenvoudiging en optimalisatie sleutelwoorden. Compart kan bij u bepaalde bedrijfsdoorlichtingen voeren in het kader van een bedrijfsoptimalisatie. uiteraard gevolgd met de nodige uitwerking van de juiste oplossing(en). Ook wanneer het aankomt op online applicaties die u voor zichzelf, werknemers of derden ter beschikking wil stellen staan wij klaar om u van dienst te zijn.

U heeft al dan niet reeds een website. U wil deze website uitbreiden of voorzien van één of meerdere bijkomende applicaties of U wil meer interactiviteit met uw gebruikers. Webapplicaties zijn een ideale manier om bestanden en informatie te delen, te beheren en te communiceren over een netwerk of zelfs het internet.

Stel dat U bijvoorbeeld door één muisklik uw bestand kan versturen naar uw collega's en dit tezelfdertijd publiceren op uw website en/of op uw blog en archiveren op uw server. Is dit niet een hele hoop werk en tijd gespaard?

U kan zowat alles binnen het mogelijke laten automatiseren ter optimalisatie van de werktijd. Vaak gaat het over applicaties gebonden aan een database, maar ook zaken als een gastenpagina, een rating, een webshop, een forum, een google-maps implementatie, ... zijn veel voorkomende applicaties, die Compart voor u kan uitwerken.

Doorgaans zijn applicaties bij ons maatwerk. Naast het feit dat de applicatie exact moet functioneren zoals u wil, moet die er ook nog uit zien zoals u het wil of indien mogelijk geïntegreerd worden in een andere applicatie en/of website.

Vraag ons naar een consulent die voor u bekijkt wat voor u de gepaste applicatie is en hoe die te verwezenlijken is. Consultaties zijn overigens gratis indien u uw applicatie door ons laat maken.

OUTSOURCING & CONSULTANCY

Heeft u nood aan extra mankracht of een tijdelijke werkkracht? Compart biedt steeds een oplossing daar flexibiliteit bij ons vanzelfsprekend is. Dit in combinatie met onze kennis, gedrevenheid en inzet maakt van elke Compart consulent een meerwaarde voor uw bedrijf.

Compart kan voor u voorzien in:
 • Webdevelopment
 • PHP
 • HTML/CSS
 • Java
 • IT-related sales people
 • IT-related Instructoren/presentatoren


Selectie:

Na een kennismakingsgesprek met U zal onze accountmanager op zoek gaan naar de meest gepaste consulent. A.d.h.v. uw wensen en noden selecteert hij de juiste persoon.

Mocht uiteindelijk blijken dat een consulent niet voldoet aan uw vereisten zullen wij zeker het nodige doen om iemand anders voor te stellen. Compart staat er dan ook op dat al onze handelingen voldoen aan onze hoge eisen en uw verwachtingen.

Nog elke dag is Compart op zoek naar nieuwe medewerkers. Maar dat is alweer een andere rubriek. Solliciteer alvast spontaan via het contactformulier.

HARD- & SOFTWARE

Tegenwoordig is bijna iedereen voorzien van een computer, laptop, pda, smartphone of andere informatica toestel, thuis of op het werk. Een efficiënte informatica afdeling werkt slechts optimaal wanneer naast het juiste personeel ook het juiste materiaal ter beschikking is.

Zowel particulieren, KMO's als middelgrote bedrijven kunnen bij ons terecht voor hun aankopen maar ook voor installaties, herstellingen, configuraties en netwerken. Wij verlenen onze diensten ook bij u ter plaatse.

Compart kan u helpen bij het aankopen en/of assembleren en configureren van het meest gepaste systeem voor u. Ook voor de nodige onderhouds- en serviceformules kan u bij ons terecht. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

EDUCATIE

De informatica wereld is groot. Er valt dan ook een hele hoop te leren. Voor sommigen een must, voor anderen pure nieuwsgierigheid. Aangezien informatica tegenwoordig niet meer weg te denken is uit onze maatschappij is een minimum aan kennis wel vereist. Zowel jong en oud, professional en amateur, iedereen wil er het zijne van weten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om opleidingen op uw tempo te volgen.

Compart kan onderrichten in de volgende aspecten:
 • Algemene kennis computergebruik (starter/gevorderde)
 • Internet en veiligheid
 • Microsoft Office (Word/Excel/Access/PowerPoint/...)
 • Programmeren (Basis/gevorderd)
 • Computerhardware
 • Webdesign
 • Webdevelopment
 • ...
Er zijn verschillende mogelijkheden.
 1. Privé-sessies (1 tot 3 leerlingen)
 2. Groepsessies (*A)
 3. Groepsessies (*B)
 4. Aan bedrijf

Bij privésessies ligt de nadruk op bijsturing of vervolmaking van de kennis toestand van de leerling. Klik hier voor een prijsaanvraag.

Bij groepsessies heb je de keuze uit een sessie *A waar de leerlingen zelf voorzien in materiaal met uitzondering van de cursus en een *b waarbij je een totaalpakket kan aanschaffen, afhankelijk van de aard van de opleiding. Dit kan gaan over een bepaalde software, een laptop, ... die aansluit bij de cursus. Vraag hier naar meer informatie.

Bij opleidingen aan bedrijf komen wij ter plaatse bij u. Hierbij word er gecommuniceerd over de manier van onderrichten, de indeling, de sessie tijd(en) maar vooral, de leerdoelen. Vraag ons hier voor een consulent.