Over ons

Compart is een jong, veelbelovend bedrijf dat zich toespitst op alles aangaande Informatica faciliteiten. Zo kunt u op ons beroep doen wanneer U nood hebt aan een website, meer specifieke webapplicaties of bedrijfsautomatisatie, outsourcing en consultancy maar zijn wij ook paraat wanneer het gaat over allerhande hard- en software gebeuren en zelfs voor educatieve doeleinden kan U zich tot ons wenden.

Compart is bereikbaar voor een heel breed publiek. Of U een natuurlijk persoon, een KMO of een bedrijf bent U zal steeds met dezelfde professionele aanpak worden bediend. Wij doen trouwens steeds ons uiterste best om onze vakkundige kennis en scherpzinnigheid te koppelen met die van U en zo elk project weer tot aan de perfectie te doen reiken. Of het gaat om een bedrijfswebsite, een project-, een informatieve-, of een interactieve website, Compart zal voor U altijd de ideale oplossing bieden. Wij engageren ons om voor U als klant steeds bereikbaar te zijn en U te ondersteunen waar nodig. Daarnaast staan wij op een gedegen dienstverlening en kijken wij er ook op toe dat deze ten allen tijden kan worden verzekerd.

Veelzijdigheid ...

  • Compart is gespecialiseerd in interactieve websites met een onderliggende CMS. Het betreft hier een uiterst dynamisch en hyperintelligent 'Content Management System' dat de gebruiker toelaat de inhoud(en) van zijn/haar website zelf te beheren of dit beheren helemaal automatisch te laten gebeuren. Alle modules die U nodig hebt, worden op maat ontwikkeld. Wij zijn immers de bedenkers en ontwikkelaars van dit uiterst veelzijdige CMS en net dat geeft ons het voordeel van alles tot in het detail te kunnen uitwerken.
  • Naast dit systeem kan U ook beroep op ons doen voor een statische website. Een website die geen of weinig veranderingen vergt. Toch is het ook hier steeds mogelijk om aanpassingen te laten doorvoeren.
  • Ook voorzien wij in uw aankopen en onderhouden van uw hard- en software infrastructuur. Hiervoor werken wij met prospecten die elke situatie scherpzinnig doortasten en steeds meerdere mogelijke oplossingen weten voor te stellen die beantwoorden aan uw noden.
  • Wanneer je behoefte hebt aan bijkomende onderrichting of wanneer u gewoonweg educatie in de informatica zoekt, kunnen onze ervaren lesgevers u zeker en vast helpen.